Termékeink

Kezdőlap

2022. január 1.-től a gyógyszerek kiszállítását csomagküldéssel jogszabály tiltja.  A figyelemfelhívó szöveg megjelenése (kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét) a gyógyszereknél jelenik meg. Ezeket a terméketet január 1. után csak üzletben átvétellel, valamint házhozszállítással teljesítjük Győrben és környékén. Az egyéb termékeket (étrend-kieg., kozmetikumok, kötszerek, tápszerek, eü. eszközök) a rendelet nem érinti, ezek rendelhetők továbbra is futárszolgálattal. Megértésüket köszönjük.

 Gyógyszer házhozszállítás: 20/275-9863  96/310-206  aranyhajo.patika@gmail.com

A webáruházban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek. Patikánk külön árakkal és akciókkal dolgozik. Az üzletünkben való személyes vásárlás esetén, a webáruházban szereplő árak csak írásos megrendelés esetén érvényesek.

A bankkártyás fizetés a Simle Pay-re való átállás miatt egyelőre csak ebben a webáruházunkban lehetséges: 1001patika.hu

 Ingyenes szállítás 20.000,- Ft feletti teljesíthető rendelés esetén! (max. 10 kg)

Ha a szállítást az MPL-lel (posta) szeretnéd , a megjegyzés rovatban legyél szíves ezt megírni.

Utalás előtt feltétlen várja meg az e-mail-ben elküldött számlát. Küldföldre visszautalást nem tudunk teljesíteni. Please don't make a transaction, until you receive the bill! We can't transfer your money back to your foreign bank account.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 10kg-nál nehezebb csomagok esetében a postaköltség változhat. Kérjük érdeklődjön a pontos összeg felől munkatársainknál!

 rendelések leadhatók: www.aranyhajo-patika.hu webáruházban, vagy telefonon: 20/275-9863, vagy e-mailben: aranyhajo.patika@gmail.com

 

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Figyelem!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!